Betalen

Je kunt bij FurnDaily op allerlei manieren gemakkelijk je bestelling afrekenen. Mocht je graag met een andere betaalmethode willen afrekenen die niet hieronder beschreven staat, neem dan contact met ons op.

Beschikbare betaalmethodes

U kunt op Furndaily afrekenen met de volgende betaalmethodes:

 • iDeal
 • PayPal
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa
 • Sofort banking (Duitsland)
 • Bankcontact (België)
 • Vooruitbetaling per bank
 • Afterpay
 • Spraypay, betaling in termijnen

iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van iDeal
> Snel, simpel en veilig online betalin via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
> iDeal is bij Furndaily geheel gratis.

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer u een bestelling niet ontvangen heeft, u het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op uw rekening. PayPal wordt vaak ook gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf uw eigen ‘prive’ online PayPal rekening.

De voordelen van PayPal / Creditcard
> Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.
> Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden.
> Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
> PayPal is bij Furndaily.com geheel gratis.

Het is ook mogelijk om te betalen met uw Maestro creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

Het is ook mogelijk om te betalen met uw Mastercard. Uw martercard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

Het is ook mogelijk om te betalen met uw VISA creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)
> Uw Verified by Visa SecureCode. Dit is een extra beveiligingscode om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

De voordelen van SOFORT
> Snel, simpel en veilig online betalin via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
> Betalen met SOFORT is geheel gratis.

Bancontact / Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact / Mister Cash kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heeft u toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact / Mister Cash, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet.

De voordelen van Bancontact / Mister Cash
> Snel, simpel en veilig online betalin via je eigen bank.
> Uw order wordt direct verwerkt.
> Bancontact / Mister Cash is bij Furndaily geheel gratis.

Het is naast een directe betaling via iDeal of creditcard en PayPal ook mogelijk om een handmatige overschrijving uit te voeren. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een factuur met het openstaande bedrag en onze betalingsgegevens. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra het openstaande bedrag ontvangen is.

Met Afterpay kunt u betalen zodra het product in huis is. Afterpay zal een kleine test uitvoeren om te checken of dit mogelijk is.

Betaal via Spraypay berekening per maand op 36 maanden

Alleen mogelijk voor klanten in Nederland.

Overige geldzaken

Heeft u nog andere vragen m.b.t. betaling / geldzaken. Bekijk hieronder alle veel voorkomende vragen.

U kunt op verschillende manieren betalen. Bekijk hieronder eventuele stappen die u kunt nemen om tot een succesvolle betaling te komen.

Overige creditcards
Wij adviseren u om voor de tweede keer te proberen een bestelling te plaatsen. Als dit niet lukt, is er wellicht een storing bij uw creditcard maatschappij. U kunt altijd even contact met hen opnemen.

Overige betaalmethodes
Wellicht is uw saldo ontoereikend. Wij adviseren u om uw saldo te checken. Indien uw saldo toereikend is, probeer dan voor een tweede keer een bestelling te plaatsen.

Als u deze stappen heeft doorlopen en het lukt nog steeds niet om een bestelling te plaatsen, neem dan contact met ons op.

Geldteruggave is op basis van betaalwijze. Het bedrag dat u van ons tegoed heeft, wordt binnen 30 werkdagen overgemaakt vanaf het moment dat uw retour is verwerkt.Geef het op tijd aan als je in plaats van de retourzending een nieuw product wilt ontvangen.

Heeft u meer vragen over uw retour zending, bekijk dan de retourpagina onder onze FAQ. 

 • Alle prijzen van de artikelen die via Furndaily.com verkocht worden zijn inclusief BTW.
 • Furndaily doet haar uiterste best om in alle gevallen de juiste prijs te vermelden van artikelen in de webshop. De prijs in de winkelmand is altijd leidend. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding op andere pagina’s in de webshop..
 • Furndaily controleert steekproefsgewijs bestellingen met hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van uw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.

Wilt u betalen vanuit het buitenland en staat uw juiste betaalmethode er niet bij? Dit werkt als volgt: plaats je bestelling en kies bij betaalmethode voor de optie ”Vooruitbetaling per bank”.

Besteld u zakelijk vanuit het buitenland? Neem dan contact met ons op en vraag naar de ICP lever voorwaarden. U kunt dan bij ons met een geldig BTW (VAT) nummer zonder BTW (21%) bestellen.