Producten en voorraad

Wij hebben van de meest populaire producten voldoende voorraad. De levertijden die vermeld zijn per product zijn reëel en kunnen over het algemeen gehaald worden. Zodra er iets veranderd in de levertijden vermelden wij dit op de website.

Zijn de producten van Furndaily veilig?

De producten van Furndaily komen in een doos. De actuele informatie van het RIVM geeft aan dat het virus zich verspreidt van mens tot mens en van dier tot dier. Er zijn nog geen aanwijzingen dat dit via de pakketten ook overgedragen kan worden. Meer informatie is te vinden via https://www.rivm.nl/. Furndaily zal de richtlijnen hiervan nauwlettend in de gaten houden. 

Extra voorzorgsmaatregelen bezorging

Furndaily.com volgt de richtlijnen van de RIVM.  Onze eigen koeriersdienst houdt gepaste afstand, onderling tot elkaar en tot klanten. Zij zullen niet meer vragen om af te tekenen maar een foto maken van de afleverbon en het moment van afleveren, zodat de aflevering wel vastligt, maar we direct contact zo veel mogelijk vermijden. Wij vragen om uw medewerking in deze. Uiteraard zorgen onze koeriers voor optimale hygiëne door extra de handen te wassen en gebruik te maken van desinfectiedoekjes. Daarnaast worden onze voertuigen, scanners en andere middelen regelmatig en aan het eind van iedere dag zorgvuldig schoongemaakt.

Showroom
De showroom blijft vooralsnog geopend met aangepaste tijden. Wij zorgen voor u en onze veiligheid en volgen ook hier de richtlijnen van het RIVM. Zo zijn er papieren handdoekje en voldoende zeep en zal ons personeel extra vaak de handen wassen.