Furndaily | Over ons

Over ons

Over ons

Welkom bij Furndaily!

De leukste interieurdeals, online en in in onze showroom!

Op Furndaily.com vind je altijd het beste prijsaanbod in exclusieve meubelen en andere leuke interieurproducten. Van schommelstoelen tot karpetten, keukenkasten en schilderijen, wij bieden jou de scherpste prijs.

Volg ons op Instagram en Facebook om altijd op de hoogte te blijven van de leukste acties!

De leukste meubelen voor top prijzen

Alle producten worden in de beste fabrieken gemaakt en worden door ons zelf geïmporteerd en geleverd vanuit Nederland. Wij controleren alle producten op kwaliteit, er zit dan ook altijd één jaar fabrieksgarantie op onze producten.

Goed bereikbaar en top service

We weten dat lang niet alle bedrijven goed bereikbaar zijn voor vragen. Bij ons staat de klant op 1. Daarom zijn wij op werkdagen altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar om jou te helpen. We proberen veel vragen al in onze FAQ (veelgestelde vragen) te beantwoorden, mocht je hier geen antwoorden vinden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Ons team

Wij regelen de beste deals voor jullie!

Wij hebben een klein en enthousiast team met jarenlange ervaring als inkopers van de meubelbranche. Wij weten daardoor waar de beste prijzen voor u te vinden zijn.

Met onze ervaring en contacten zijn de leden van ons team echte kenners en kunnen wij u zo goed mogelijk te woord staan bij eventuele vragen. Klanten service staat namelijk hoog bij ons aangeschreven. Onze teamleden hebben allemaal al eerdere ervaring met de meubelbranche en zijn daarom de juiste mensen om u te helpen.

Ons verhaal

Waar komen we vandaan?

Ons verhaal begon in 2015. Toen was Furndaily nog een pure dag-deal site gefocust op het bieden van een select groepje trendy producten voor de aller laagste prijs.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte home-shopping bedrijf met een groot assortiment aan verschillende producten. We hebben nu het voorrecht om elke dag duizenden klanten in contact te brengen met de leukste producten die het leven makkelijker én leuker maken.

Naast dat we onze klanten veel waar voor hun geld bieden zorgen we ook voor een fijne winkel ervaring: Onze webshop is altijd geopend zonder sluitingstijden, drukke menigtes of rijen. Onze showrooms zijn ingericht om onze klanten te inspireren en om onze bestsellers te testen.

Onze missie

Wat is ons doel?

Het leven van mensen opfleuren en vergemakkelijken met de leukste en best geprijsde meubels

Onze waarden

Waar staan wij voor?

Onze waarden reflecteren wie we zijn en waar wij als bedrijf voor bestaan.

Klantbetrokkenheid

De klant staat bij ons op 1 (een cliché, we know, maar het is echt zo!). We willen een positieve invloed hebben op het leven van onze klanten door het nog leuker / makkelijker / gezelliger / mooier / comfortabeler te maken!

Integriteit

Alles wat we doen, doen we met de hoogste normen van integriteit

Ambitie

We willen er alles aan doen om elke dag beter te zijn dan de vorige, voor onze klanten!

Persoonlijke verantwoordelijkheid

We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het nakomen van onze verplichtingen