Furndaily | retourinformatie

retourinformatie

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en in je woning plaatsen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst.
Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door in het klanten dashboard een retour verzoek te versturen. Deze optie vind je onder Mijn account > Bestellingen > Acties > Retour. 

Vul vervolgens het aanvraagformulier voor restitutie volledig in. Voeg eventueel foto’s toe van het product mocht dit nodig zijn. Zodra de aanvraag goed is gekeurd kun je het product terug sturen. Na dat je aanvraag is geaccepteerd, heb je nog 14 dagen de gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren (retouradres: Industrieweg 5 5688DP Oirschot).

Je kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is in de originele staat en fabrieksverpakking.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan gebruikelijk, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Gelieve het retourformulier dat je via de email ontvangt toe te voegen aan  de retourverpakking.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 7 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na je retourmelding. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

De kosten voor retour zendingen zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Retour door ons laten verzorgen?

Retourneren is op eigen kosten. We kunnen in overleg aanbieden om de producten op te halen.
Als je niet in de gelegenheid bent om zelf een pakket terug te sturen of te brengen, dan kunnen wij de retourzending voor jou regelen met een van onze transporteurs. De kosten zijn dan als volgt:

Retourzending met onze meubeltransport vanuit Nederland – €39
Retourzending met onze meubeltransport vanuit Belgie – €49

Mocht je hier gebruik van willen maken, laat het ons dan weten via de optie “bekijk bestel berichten”. Deze optie vind je onder Mijn account > Bestellingen > Acties > Bekijk bestel berichten. Of stuur een mailtje naar info@furndaily.com.