Furndaily | Schommelstoel kinderkamer

Schommelstoel kinderkamer


Een schommelstoel is een leuk decor voor de kinderkamer. Maar het is ook erg handig tijdens het geven van borstvoeding. Als je je kind aan het voeden bent, helpt de steun van een schommelstoel je om je baby rustig en ontspannen te houden.

De schommelende beweging van deze stoelen stimuleert ook de natuurlijke reflexen van je baby. Hij/zij kan genieten van het gevoel om zachtjes in de armen van mama (of papa) gewiegd t worden. Hierdoor vallen baby’s vaak sneller in slaap en slapen ze beter.

Deze schommelstoelen zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook uiterst comfortabel. Baby’s hebben de neiging slaperig te worden als ze plat op hun rug liggen, omdat hun hoofd niet beweegt. Als ze daarentegen rechtop zitten, wordt hun lichaam ondersteund door de stoel. Hierdoor kunnen ze zich ontspannen en genieten van de ervaring. kinderkamer

 

Er zijn veel dingen om over na te denken bij het kiezen van een schommelstoel voor de kinderkamer. Je wil natuurlijk iets wat comfortabel is voor zowel jezelf als je kind.

Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de armleuningen van de stoel hoog genoeg zijn, zodat je je baby kunt voeden zonder te ver voorover te hoeven leunen. Zo loop je niet het risico dat je jezelf bezeert.

Ook de hoogte van de stoel is belangrijk. Als de stoel te laag is, zal het veel moeilijker zijn om op te staan met je baby.

Kijk goed naar de hoogte van de stoel. Is hij hoog genoeg om gemakkelijk op te staan?

Een goede schommelstoel moet ook met gemak je gewicht kunnen dragen.

Zorg er ook voor dat er voldoende ruimte rondom de stoel is. Met andere woorden kies een schommelstoel die goed in uw woonruimte past en die gemakkelijk te verplaatsen is.

Als u van plan bent de schommelstoel vaak te gebruiken, kunt u het beste investeren in een robuust model.

Met de schommelstoelen van Furndaily weet je zeker dat je aan de bovenstaande punten voldoet. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje hieronder of op de shop!

image image