Furndaily | Dit zegt jouw bank over je persoonlijkheid

Dit zegt jouw bank over je persoonlijkheid

IMC
May 11, 2023
No Comments

Wist je al dat jouw bank best veel zegt over je persoonlijkheid? Voor de meeste is de bank de belangrijkste plek in huis en wordt hij ook met zorg uitgekozen. Alles telt mee: de grootte, de stof en de kleur enz. Neem snel even een kijkje hier beneden om erachter te komen wat je keuze zegt over jou!

De hoekbank

Als je een hoekbank in huis hebt dan is het overduidelijk dat je van comfort houdt en het gezellig vind om mensen over de vloer te hebben. Naast de comfort blijf je toch stijlvol. Je kunt veel bezoek ontvangen, maar ook heerlijk luieren. Je bent dus gastvrij ingesteld. Je vindt het heerlijk om neer te ploffen en een film te kijken, maar vrienden uitnodigen voor een spelletjesavond vindt je net zo gezellig. Door de bank af te stylen met kussens, ben jij klaar voor elke gelegenheid!

Chesterfield

De Chesterfield is een koning onder de banken en past bij jouw persoonlijkheid. Jij weet wat kwaliteit inhoudt. Een glas rode wijn of whiskey. Deze staan dan ook uitgestald naast de bank. Waarom verstoppen als je ze als decoratie kunt gebruiken?

                                                                       furnishing-home.com

De witte bank

Hoe moeilijk kan het zijn om een witte bank schoon te houden? Jij bent een schoon en opgeruimd persoon. Je houdt van overzicht en van regelmaat. Jij ben een gezelligheidsdier, maar wel buiten de deur. Je wordt al gek bij het denken van anderen, die op je witte bank gaan zitten. Laat staan je witte sierkussens aanraken.

De gekleurde bank

Jij bent vrolijk, opgewekt en vrij impulsief. Dit straal je dan ook uit naar je omgeving. Niets is voor jou teveel en je vind het belangrijk om je omgeving vrolijk en tevreden te houden. Je staat graag in het middelpunt en hebt op feestjes vaak de lachers op je hand. Je interieur hang je dan ook het liefst vol met foto’s van vrienden en familie. Jouw persoonlijkheid zie je terug in huis, wat past bij je karakter.

De grijze bank

Wanneer je in het bezit bent van een grijze bank, wil het zeggen dat je liever op safe speelt. Een grijze bank is namelijk makkelijk te stylen met verschillende kleuren. Daarnaast is grijs een neutrale kleur. Dit is een kleur waarop je niet snel raakt uitgekeken. Echter vindt je het lastig om beslissingen te maken en ben je creatief. Je past liever elk seizoen accessoires aan op de bank dan ieder seizoen een nieuwe bank aan te schaffen. Dit is namelijk een goedkoper alternatief.

De slaapbank

Ben je in het bezit van een slaapbank? Dan ben je creatief en positief in het denken van oplossingen. Je denkt liever in oplossingen dan in problemen. Waarschijnlijk heb je bij het aanschaffen van een slaapbank bewust gedacht over onverwachts bezoek, die altijd kunnen blijven slapen. Wanneer je te weinig ruimte hebt, kies je voor een slaapbank zodat je twee meubels in een hebt.

deruijtermeubel.nl

De leren bank

Wanneer je in het bezit bent van een leren bank dan ben je meestal stoer ingesteld. Je stijl kan het best omschreven worden als industrieel. Jij bent graag buiten en houdt van de natuur. Dit kan zowel zijn om lekker te wandelen in de bossen als werken in de tuin. Daarnaast vind jij het ook helemaal niet erg om je vakanties door te brengen in de verlaten bossen van Scandinavië.

Bedankt voor het lezen naar het artikel en ik ben benieuwd of de keuze bank overeenkomt met jouw persoonlijkheid. Laat het zeker hier beneden weten in de comments!

GEEF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *