Welkom bij Furndaily!

Over Furndaily.com

Wekelijks de beste meubeldeals en intereurdeals online en in in onze showroom!

Elke week vind je op Furndaily.com het beste prijsaanbod in meubelen en andere leuke interieurproducten. Van hangmatten tot bijzettafels, kledingkasten en bedden, wij bieden jou de scherpste prijs. Tevens hebben wij een showroom van 1000M2 aan de visserstraat 1 te Eindhoven en 500 m2 aan de Spoordonkseweg 73 te Oirschot.

Volg ons op social media zoals bijvoorbeeld Instagram of Facebook om altijd de beste acties te volgen. Geen grote collecties of een ingewikkelde website, gewoon elke week een aantal van de beste meubeldeals van Nederland.

Jarenlange ervaring met meubels inkopen voor de beste prijzen

Door onze jarenlange ervaring als inkopers in de meubelbranche weten wij als geen ander waar we voor jou de beste prijzen kunnen krijgen. Door online prijsvergelijkers is niemand meer voor de gek te houden, daarom zorgen wij gewoon altijd voor de laagste prijs, gegarandeerd! Vind je een product ergens anders goedkoper? Dan krijg je het bij ons ook altijd voor die prijs.

Kwaliteit meubelen voor top prijzen

Alle producten worden in de beste fabrieken gemaakt en worden door ons zelf geïmporteerd en geleverd vanuit Nederland. Wij controleren alle producten op kwaliteit, er zit dan ook altijd één jaar fabrieksgarantie op onze producten.

Goed bereikbaar, top service

Niet alle dealpartijen zijn even goed bereikbaar voor vragen, wij zijn op werkdagen altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar om jou te helpen. We proberen veel vragen al in onze FAQ (veelgestelde vragen) te beantwoorden, mocht je hier geen antwoorden vinden dan horen wij het graag. Ga naar de contactpagina.

Wij regelen de beste deals voor jullie

02. Ons team

Wij hebben een klein en enthousiast team met jarenlange ervaring als inkopers van de meubelbranche. Wij weten daardoor waar de beste prijzen voor u te vinden zijn.

Met onze ervaring en contacten zijn de leden van ons team echte kenners en kunnen wij u zo goed mogelijk te woord staan bij eventuele vragen. Klanten service staat namelijk hoog bij ons aangeschreven. Onze teamleden hebben allemaal al eerdere ervaring met de meubelbranche en zijn daarom de juiste mensen om u te helpen.