Furndaily | Chanel schilderij

Chanel schilderij


Fleur je interieur op met het logo van Chanel of andere luxe modemerken op een hoogwaardig schilderij. In het aanbod van Furndaily vind je de leukste kunstwerken tegen een scherpe prijs. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, zoals glasschilderijen, dibondschilderijen, olieverfschilderijen en diverse spiegellijsten. Een creatief schilderij van hoogwaardige kwaliteit met het logo van Chanel of je favoriete parfum geeft jouw leefruimte een elegante uitstraling. Ontdek onze collectie online of breng een bezoek aan onze showroom in Eindhoven. Hier bekijk je een groot deel van onze uitgebreide meubelcollectie.

Jouw favoriete parfum van Chanel op een schilderij

Het juiste schilderij geïnspireerd op het Franse modehuis Chanel laat het interieur van jouw woon- of slaapkamer stralen. Creëer de perfecte sfeer in jouw woning met unieke kunst van de hoogste kwaliteit. De kunst uit onze collectie combineer je eenvoudig met onze meubelen, zoals keukenkasten of luxe schommelstoelen. Door kunst op te hangen die jouw interieur complementeert, maak je van jouw inrichting een geheel. Daarnaast shop je nóg voordeliger meubelen via onze outlet, bijvoorbeeld de leukste tv-meubelen .

image
image

Bestel de leukste moderne kunst voor bij jou aan de muur

Bestel jouw favoriete schilderij gebaseerd op de luxueuze producten van Chanel. Je bestelling ontvang je zo snel mogelijk, inclusief gratis levering. Heb je een vraag over de kunst of over andere meubelen uit de collectie? Kom bij ons langs in Eindhoven, neem contact met ons op door te bellen naar 085-0645916 of door een e-mail te sturen naar info@oudeshop.furndaily.com. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.